Yoga tijdens het nieuwe schooljaar

Het nieuwe schooljaar is opnieuw begonnen. Zaniya staat met veel enthousiasme, geborgenheid en aandacht weer paraat voor jullie kinderen en tieners. Yoga is er voor iedereen, iedereen is speciaal, iedereen is uniek. Hé ik ben zo sterk als een beer, hé ik ben een moedige indiaan, hé ik ben zo stevig als een boom, hé ik word zo lenig als een slang, hé wij hebben hier samen plezier Kinderyoga: Proefles dinsdag 6 september in het Helleke te Stekene Kinderyoga: Proefles donderdag 8 september in school de 7-Sprong te Kemzeke Kleuteryoga - kinderyoga - tieneryoga - ouder-kindyoga: kom allemaal samen proeven tijdens de Opendag op zaterdag 10 september in het Droomatelier te Stekene. Voor meer info en inschrijvingen: zie mijn website www.zaniya.me of via mailzaniya.energy@gmail.com Deel gerust de info, anderen zullen je dankbaar zijn, want sharing is caring

Liefs, Marieke