De warmste week: Nia Dansen For Life in Stekene


Zondag 18 december maken we het heel warm in Stekene dus noteer alvast zondagochtend 18 december in jullie agenda :-)

Die dag organiseert Zaniya een Nia dansles ten voordele van de warmste week van Music For Life. De opbrengst van deze Nia les gaat naar het goede doel Care for us.

Care for us verstrekt hulp en bijstand aan chronisch zieke , niet kapitaalkrachtige zorgvragers door gebruik te maken van principes uit de natuurlijke gezondheidszorg. Zo willen zij meehelpen om de grijze vlinder terug kleur aan zijn leven te geven. Zaniya staat voor back to the basics, puurheid, natuurlijk, zelfhelend vermogen van ons lichaam, gezondheid en beweging, dus de link met Care for us is niet ver te zoeken. Jammer genoeg krijgt de natuurlijke gezondheidszorg nog te weinig financiële steun die ze verdient en hebben langdurig zieken het financieel ook vaak moeilijk. Vandaar dat ik graag mijn steentje hiervoor bijdraag en een warme oproep doe aan jullie ook. :-) Jongeren, volwassenen en senioren kom mee proeven van Nia en gun jezelf én al die anderen die het zo nodig hebben een moment van ontspanning, plezier en genezing. Dubbel plezier en voldoening verzekerd!! Nia is een energetische mix van dansvormen, krijgskunsten en helende technieken. Het is een combinatie van ontlading, ontspanning, plezier en mindful bewegen. Het plezier en bewegen op jouw manier staat centraal. Geen enkele ervaring is nodig. Kom zondagochtend met heel het gezin jouw steentje bijdragen voor de warmste week. Breng gerust je kids mee. Je kan er die dag een uitstap van maken, want 's namiddags is er kerstloop en kerstmarkt in Stekene dorp. Place to be: Sporthal Stekene - Nieuwstraat 60d 9190 Stekene

Hour: 10u00 - 11u00

Price: €12 ten voordele van Care for us.

Voor wie die dag om één of andere reden niet kan deelnemen maar toch graag zijn steentje wilt bijdragen, is er ook de mogelijkheid om dit event te sponseren.

Meer informatie en inschrijvingen: zaniya.energy@gmail.com - facebook event of www.zaniya.me

Spread the word, because sharing is caring

Warme groeten