Self Healing - Listen to the sensation of your body

Self healing

Een nieuwe Nia routine wordt me eigen gemaakt, toegegeven het heeft wat voeten in de aarde gehad. Maar achteraf bekeken, net zoals de winter eigenlijk: naar binnen keren, goed gronden en voorbereiden voor een nieuwe geboorte. Nia leert me om goed te blijven voelen en te groeien. Deze huidige en afgelopen periode verloopt niet zonder de nodige ‘groei’blokken. Intense momenten die indrukken nalaten in mijn lichaam, mijn lichaam die reageert, pijnsignalen geeft en dingen naar boven laat komen. Ik was in eerste instantie begonnen met een andere routine, maar last minute ervaarde ik dat het op dit moment niet goed aanvoelde voor mijn lichaam om die nu te gaan delen. Bij deze is het voorbereidingsproces van de nieuwe Nia routine dus al een hele weg geweest. Een weg die me leert om goed bij mezelf te blijven, om goed te blijven voelen, luisteren naar mijn lichaam en dat te aanvaarden alsook om rust in te lassen en dat niks moet. Het komt zoals het moet komen, net zoals de seizoenen. En dat wil ik jullie ook graag meegeven: blijf dicht bij jezelf, forceer geen dingen omdat je de hete adem van de prestatiemaatschappij in je rug voelt, die steeds nieuwe impulsen en meer en meer wilt. Dus lieve Nia liefhebbers, wees welkom om binnenkort samen eenheid en selfhealing te mogen ervaren en elkaar zo op te liften om door de aarde heen naar buiten te komen, open te bloeien en helemaal te stralen in die warme lentezon. Want ‘Rise’ is onze nieuwe routine geworden.

Ondertussen nog heel even genieten van de huidige routine en zo de basisles van Nia ervaren: Dans wat je voelt. Om in verbinding te geraken moet het leven geleefd worden door gewaarwording, sensatie. EnJOY it.

Let’s Rise together, Yeah!!

Tot dan(s), liefs

Marieke