Meet & dance met Zaniya


Let’s meet and dance. Ik ben Marieke van Zaniya en ik nodig je graag uit om kennis te maken en te komen ontdekken. ‘Wie zit er achter Zaniya, waarvoor kan ik terecht bij Zaniya, bij wie kom ik terecht als ik een massage boek of een les ga volgen, voel ik me goed bij die persoon, wat is Nia nu eigenlijk,..' Vragen die heel normaal zijn in mijn werkveld, waar een vertrouwensband belangrijk is, en indien ze open blijven de terughoudendheid kunnen voeden. Graag wil ik jullie op deze avond een eerste stap naar dat noodzakelijke vertrouwen geven. Kom het gewoon ontdekken en voelen. Let’s meet in the dance, let’s meet in the words, let’s meet in the touch, let’s meet in the silence, let’s meet in the music … let’s meet in een open ruimte, in de tuin, tussen de bomen en de vogels. Praktisch: - Datum: woensdag 19 juli - Locatie: Tuin, Riet 31, 9190 Stekene - Start: 19u00 - Meebrengen: gemakkelijke kledij, yogamat of doek om op te liggen, warme trui of deken - Inschrijven is gewenst om zicht te hebben op aantal aanwezigen en om jullie op de hoogte te kunnen houden igv slecht weer: zaniya.energy@gmail.com of 0479/39 89 87 - Jouw bijdrage: Jouw aanwezigheid, jouw nieuwsgierigheid, jouw enthousiasme, jouw verhaal, jouw verkondig-het-aan-de-wereld om Zaniya en Renuka mee te helpen creëren in de wereld. Elk klein gebaar, maakt samen een wereld van verschil. Programma: 19u00: Ontvangst met een drankje: let’s talk & listen & see 19u30 – 20u45: Let’s dance Nia 21u00: Let’s Listen. Geniet en laat je inspireren en ontroeren door een intiem optreden van mijn dierbare vriendin Kim Renuka. ‘Be the change you want to see in the world’ Dit is mijn drijfveer voor het creëren van Zaniya in tijden waar burn-out en vele andere ratrace kwalen geen uitzonderingen meer zijn. Kiemkracht om open te bloeien. Veerkracht om weerbaar te zijn. Relaxatie, rust en vreugde om je zo licht als een pluimpje te voelen. Balans. Verbinding. Vertrouwen. Eigenheid. Gezondheid. ‘Let’s change the world’ woorden van Kim Renuka. Omwille van haar missie, haar pad, haar 'zijn' voelt het heel dankbaar om samen met haar mijn Zaniya ‘Let’s Meet and dance’ avond af te sluiten. Wie is Kim Renuka, door de ogen van een fan: ‘Kim Renuka Van Kuyk is singer & songwriter met een repertoire aan diep gedragen songs uit het hart. Oorspronkelijk afkomstig uit India, geadopteerd door een Vlaams gezin, brengt ze nu twee werelden samen, zichtbaar en onzichtbaar. In haar bereidheid zich open te stellen voor de uitdagingen van het leven en hier ook over te delen met ervaring en song, wordt er een grote diepte toegevoegd aan wat ze brengt. Je kan als het ware voelen dat haar songs doorleefd en gedragen zijn. Aanwezig zijn tijdens een concert van Renuka is geen passieve activiteit. Haar enthousiasme en levendigheid nodigen je uit om de songs mee te gaan ademen en zo ook een verdieping in jezelf te maken. Zonder overdrijven, een concert van Renuka is pure Magie.’ www.renuka.be Fb Fanpage RENUKA ॐ: www.zaniya.me Facebook Zaniya Facebook event Meet & dance Ik hoop je dan te ont-moeten 🙏

Liefs Marieke