Boodschap van het universum


Ik was aan het luisteren naar een liedje van Emeli Sandé dat me onlangs geraakt had. Nadien hoor ik opeens een bekend liedje van haar maar komen de woorden op een andere manier bij me binnen dan ze vroeger deden, mijn ziel luisterde mee … Ik luister zorgvuldig naar de tekst, zoek het op en ja … ik zit er een beetje verwonderd bij omdat dit thema nu zo speelt bij mij na mijn kwetsbaar delen, lees grote onzekerheid, en het voelt alsof er tegen me gepraat wordt:


‘You've got the words to change a nation But you're biting your tongue You've spent a life time stuck in silence Afraid you'll say something wrong If no one ever hears it how we gonna learn your song? So come on, come on Come on, come on You've got a heart as loud as lions So why let your voice be tamed? Maybe we're a little different There's no need to be ashamed You've got the light to fight the shadows So stop hiding it away Come on, come on I wanna sing, I wanna shout I wanna scream 'til the words dry out So put it in all of the papers, I'm not afraid They can read all about it Read all about it, oh

Oh oh oh'

Thank you Emeli Sandé, thank you Universum for this support out of the blue.


Als je je kwetsbaar voelt, is dat een teken dat er iets geraakt is, iets heel waardevols. Iemand zei me goedbedoeld dat we idd moeten oppassen met wat we zeggen want dat niet iedereen er begrip voor heeft. Het was op dat moment dat ik terug voelde dat ik net niet meer wil zwijgen als het op kwetsbaarheid aan komt en mijn mening ook telt. (dankjewel dus aan de persoon die me zo onbewust terug bij mijn eigen drijfveer bracht) En dit lied bevestigt het voor mij. Met vallen en opstaan pomp ik terug kracht in mijn gebroken vleugels.


Lieve, moedige, nieuwsgierige lezers, met dit vervolg van de songtekst wil ik dit korte intermezzo van mij afsluiten en ga ik het vlug posten op mijn website, alvorens mijn ego het weer van me overneemt. Zodat ik (en jij als het je inspireert) dit keer op keer terug kan bekijken wanneer mijn duivelse criticus daar weer is ;-)


'If the truth has been forbidden Then we're breaking all the rules


Yeah, we're all wonderful, wonderful people So when did we all get so fearful? Now we're finally finding our voices So take a chance, come help me sing this'


Heeft iets je geraakt, wil je iets delen, ... voel je steeds vrij, ik hoor het graag: zaniya.energy@gmail.com


Veel liefs van mij ☆


#Magic #MagicIsEverywhere #LittleSigns #Synchronicity #DontBeAfraid #BeYourself #SpeakYourTruth #WeAllMatterToo


Song: Emeli Sandé - Read All About It (Part III)